Advertisement

LOL BEBEK RENK DEĞİŞTİREN VS COLOR CHANGING SİHİRLİ SLİME CHALLENGE SLIME COL CHANGE Bidünya Oyuncak

LOL BEBEK RENK DEĞİŞTİREN VS COLOR CHANGING SİHİRLİ SLİME CHALLENGE SLIME COL CHANGE Bidünya Oyuncak #LOL Bebeklere bayılıyoruz. Gül abla renk değiştiren lol bebeği bulmak için buzlu suda renk değiştirme deneyi yapıyor. #HowtoMake Color Changing #Slime #bidünyaoyuncakslime Bir dünya oyuncak - Dobişkotv Gül abla ike Sihiri anne Slime renk değiştiren lol sürpriz bebek , lol süpriz bebekler renk değiştirme, özellik keşfi ile başlayan, elmers glue benzeri ve muadili Türkiye de bulunabilen tutlkal BUBU Tutkal ile üç değişik renk, renk değiştiren color çeynç renk değiştiren pigmentlerle dlime #challange yaptık. Çelınç içşn lol bebeklerin renk değiştirmesini buzlu suda denedik, sonra elmers glue benzer tutkal ile renk değiştiren slime yani renk değiştiren sılaym yaptık. If you find yourself bored with regular slime recipes, color changing slime is a great new way to play! This slime is made using #thermochromic #pigment, allowing it to change color based on the temperature of the slime.

Thermochromic pigments are available in a wide variety of colors and temperature ranges, so you can change the #color of the slime using cold or hot temperatures.

I especially like color changing slime because you can shift the colors over and over again - it never gets old watching the slime change instantly to a new color and fade back to its original color. :D #ColorChange #SlimeIngredients
You can add thermochromic pigment to any of the slime recipes, so feel free to experiment. Here's how to make temperature-sensitive slime using the classic recipe: 1/4 cup white school glue (or use the transparent kind for see-through slime)
1 tablespoon water
3 teaspoons thermochromic pigment (find at Amazon)
1/4 cup liquid starch (find at Amazon)
food coloring (optional)
You'll notice thermochromic pigment tends to go from one color to a second color (e.g., blue to yellow or red to green), rather than display a whole rainbow of colors like a mood ring. You can expand the color possibilities of the slime by adding food coloring. This will give the slime a base color and will alter the appearance of the color change pigment.

Haydi ailemize katıl: 🦄💜

Yeni bölümlerimizi kaçırmamak için zile basmayı unutma!

Hello everyone, welcome to Bidünya Oyuncak! Join us today by subscribing! Thank you!

Ürettiğimiz içerikler oyuncaklara olan aşkımız, tutkumuz ve hayranlığımızdan kendi hayal gücümüze dayanmaktadır. Kişisel olarak Dünyanın heryerinden beğendiğimiz ve topladığımız oyuncakları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Videolarımızın küçük yaşlardan yetişkinlere kadar ulaştığını görmek bizi dahada heveslendiriyor. Sizler için en kaliteli içerikleri yine sizden aldığımız enerji ile mümkün olan en iyi videoları üretmeye devam edeceğiz:)

İşbirliği ve iletişim için bize ulaşın: buseozdilxx@gmail.com

🦄💜◕‿◕ 🦄💜

Popüler Çocuk Videoları:

☀︎LOL sürpriz bebekler videolar:

☀︎Slime videoları:

☀︎Oyuncak paketleri açılım videoları:

☀︎Barbie videoları:

☀︎Alışveriş ve vlog videoları:

☀︎Eğlence videoları:

Merhaba Ben Gül, YouTube kanalımda Her Gün Bidünya Oyuncak Ailesi için bir dünya oyuncak ile birbirinden güzel videolar hazırlayıp paylaşıyorum. Kanalımda Eğlenceli Challenge, Özgün içerikler, Oyuncak, LOL Bebek, Sürpriz Videolar, Barbie Kombin Challenge, Barbi Videoları, Kombin Challenge, Nasıl Yapılır, Slime, Kendin Yap, Eğlenceli Çocuk Videosu gibi bir sürü Eğlenceli Hareketli Renkli ve komik video bulabilirsiniz. Bidünya Oyuncak Ailesi eğlenmeyi eğlenerek içerik üretmeyi ve eğlenceyi çok sever , Eğlence ise Aslen Bidünya Oyuncak Ailesinin işidir.

bidünya oyuncak,bi dünya oyuncak,bir dünya oyuncak,slime,fun kids,funny kids,fun kid kids,aile,eğlenceli,oyuncakları,fun,toys,mor,diy slime,do it yourself,easy slime recipe,no borax slime,funcraft,slime mixing,make slime,slime kits,vs,new slime kits,huge slime kits,kids slime,kids youtube,youtube for kids,family friendly channel,Color change,renk değiştiren slime,rengi değişen slime,turuncu,sılaym,slaym,evde,kolay,tarif,

Yorum Gönder

0 Yorumlar