Advertisement

Nico Calabuig: 'Ontinyent no mereix un servei de bus urbà deficient'

Nico Calabuig: 'Ontinyent no mereix un servei de bus urbà deficient' 📺 En referència al punt sobre el canvi en la gestió del transport urbà, ahir al Plenari Extraordinari vam denunciar que l'única bona notícia per a la gent d'#Ontinyent serà la gratuïtat del servei, perquè si analitzem la resta del paquet, ens trobem sorpreses.


➡ Els dos vehicles amb els quals el govern municipal vol prestar el servei estan trencats i obsolets, un fet que deriva en un servei deficient que no és el que mereix Ontinyent, tal com va expressar l'actual prestador del servei a través d'una instància presentada en l'Ajuntament.


➡ A més, els vehicles són contaminants i no s'ajusten als paràmetres de sostenibilitat que haurien d'imperar en una ciutat que ha declarat l'Emergència Climàtica a proposta de Compromís per Ontinyent. Una llàstima tenint en compte que l'Ajuntament va rebre una suvenció de 112.000€ de la Generalitat per a la compra d'un bus elèctric del qual encara no hi ha cap notícia.


➡ Pel que fa a les formes, lamentem que el govern haja donat per fet este canvi en dos ocasions aprofitant els canals institucionals i els mitjans de comunicació, menyspreant la capacitat de decisió del Plenari com a màxim òrgan democràtic de l'Ajuntament. Tindre majoria absoluta no significar posseir les institucions.


➡ Per últim, hem denunciat una vegada més que el senyor alcalde sols ha convocat dos Plenaris de caràcter ordinari en sis mesos, per tal d'evitar que els grups de l'oposició puguem plantejar les nostres propostes i crítiques encaminades a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns d'Ontinyent.


➡ Per tot això, el nostre vot ha sigut una abstenció. Estem d'acord amb la gratuïtat del transport, però no podem compartir que vaja a prestar-se un servei de mala qualitat, amb uns vehicles que segons el seu actual propietari estan trencant-se, fruit de la seua antiguitat. Cal fer les coses bé i no vendre fum.

deficient"

Yorum Gönder

0 Yorumlar