Advertisement

Familjen reser till Bali VLOGG

Familjen reser till Bali VLOGG Följ familjen på resan till Bali från Stockholm i den här vloggen. Alma, Harry, mamma Joanna och pappa Axel är de sista som går ombord på flygplanet vid Bromma flygplats. En timme senare mellanlandar vi i Helsingfors, Finland. Ett par timmar senare går nästa flyg mot Hong Kong, det är ett nattflyg så efter att familjen ätit flygplansmat till middag släcks kabinen ned. Eftersom planet inte är fullt kan vi bre ut oss över flera säten. När vi landar är det bara en timme tills vårt plan till Bali avgår och vi får eskort av flygplatspersonalen att komma fram till vår gate i tid. Klockan är 10 på morgonen i Kina men 2 på natten för oss så vi somnar även på den sista flighten som tar oss till Ngura International Airport, Denpasar, Bali. En chaufför möter upp och kör oss till huset vi hyrt i Seminyak. Ett par dagar senare gör vi en House Tour av huset vi kommer att ha i en månad. Planen är att utforska ön Bali och även bo på andra ställen men att ha villan som bas. Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna och glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Vårt Instagramkonto:

Vår webbshop:

KRAAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 5 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 5 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

The Swedish Family,Alma,Harry,reser,resa,Bali,familj,flygplan,långresa,hus,villa,House Tour,pool,flyga,livsstil,lifestyle,personer och bloggar,people and blogs,kul,kul för familj,nöje,entertainment,sova på flygplan,resa långt med barn,Seminyak,Denpasar,Bromma Airport,Bromma,flygplats,Hong Kong,Helsingfors,Ngura International Airport,travel,family,Swedish Family,föräldrar,barn,

Yorum Gönder

0 Yorumlar