Advertisement

Maximum Gaming Epey Eğlenerek Sunar: Maximum 4’lü! | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana

Maximum Gaming Epey Eğlenerek Sunar: Maximum 4’lü! | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana Maximum Gaming yeni takımını epey eğlenerek sunar: Maximum 4’lü!
Cem “Mithrain” Karakoç, Tuana “Poppiceyn” Yılmaz, Enis Kirazoğlu ve Berke “Thaldrin” Demir’den oluşan Maximum 4’lü birbirinden eğlenceli ve farklı içeriklerle Maximum Gaming YouTube kanalında!

Maximum 4'lünün yeni videoları ve en eğlenceli espor içeriklerini kaçırmamak için Maximum Gaming'e ABONE ol ►

🎮 Maximum Gaming sosyal medya hesapları




Maximum Gaming, İş Bankası Maximum Kart’ın espora destek veren resmi YouTube kanalıdır. Bir kredi kartı olmanın ötesinde alışverişten eğlenceye, sanattan spora günlük hayatın her anında müşterilerinin yol arkadaşı olan Maximum Kart, şimdi de Maximum Gaming ile esporseverlerle buluşuyor.

Hem espor dünyasını destekleyen hem de oyun severler ile ortak bir dil yaratmayı hedefleyen Maximum Gaming, paylaşımlarını oyun keyfini maksimumda yaşatmak üzerine kurguluyor.

maksimum,maximum,maksimum gaming,maximum gaming,maximum dörtlü,maximum 4'lü,maximum 4lü,maksimum 4'lü,maksimum 4lü,maksimum dörtlü,mithrain,mithrain maximum,mithrain maximum gaming,poppiceyn,poppiceyn maximum,maximum poppiceyn,poppiceyn maximum gaming,thaldrin,thaldrin maximum gaming,thaldrin maximum,enis maximum gaming,enis kirazoğlu,enis kirazoğlu maximum gaming,espor,maximum gaming 4lü,tuana yılmaz,tuana poppiceyn yılmaz,tuana,enis kirazoğlu fifa,

Yorum Gönder

0 Yorumlar